Állati egypercesek 1. rész második, színes kiadás

Amikor az Állati egypercesek sorozat megírásán dolgoztam, az volt a célom, hogy mind a gyerekeknek, mind szüleiknek, és az állatszerető felnőtteknek olyan történetekkel szolgálhassak, amik nemcsak szórakoztatnak, de tanítanak is, hiszen játszva sokkal könnyebb tanulni. A szórakoztató történeteken kívül pár tanulságos is akad, nem titkolt nevelő célzattal. A könyvek egyike sem nem akadémiai székfoglaló, de nem is kifejezetten gyermekkönyv. Kellemes útitárs egy hosszú unalmas úton, vagy kikapcsolódást és felüdülést nyújtó segítség a nyaralás alatt. Mindegyik könyv harminc, kedves, állatokról szóló, humoros, tanulságos és szórakoztató történetet tartalmaz, amiket mind gyerek, mind felnőtt olvashat. A történetek nem hosszúak, a végükön poén, vagy csattanó van, így a gyerekek szórakozva tanulhatnak belőle. Minden történetet Flamm Rita grafikus bájos színes rajzai elevenítik meg.

 

Az a tény, hogy mind az első, mind a második rész már második kiadását érte meg, számomra nagy boldogság, hiszen ez azt jelenti, hogy mindaz, amit el akartam velük érni, az teljesült és célba talált. Nekem ennél nincs nagyobb öröm.

 

Kapható a rendelőben 2490 forintos egységáron. Kérésre szívesen dedikálom, illetve utánvéttel postán is elküldöm. Jó szórakozást!

 

Tartalom:

1, Tisztaság fél betegség
2, Bepörögve
3, Ki korán kel
4, Az állatorvos karácsonya
5, Váratlan ajándék
6, Vis major
7, Picasso
8, Az állatorvos bére
9, Megérzés, avagy higyan kell jósolni?
10,Krokodilt karácsonyra
11,Macska vagy nyúl?
12, Légy, jó mindhalálig
13, Madárkaland bonyodalmakkal
14, Vízválasztó, avagy anatómia lyukakkal
15, Fő a bizalom
16, Macskadolog
17, Kevin
18, Napozni jó, avagy ki ment meg kit?
19, Halvacsora, avagy milyen a robbantott csirke?
20, Gyorsposta
21, Békakaland, avagy Anya csak egy van
22, Rang és tisztelet
23, Macskajaj
24, Csókolom
25, Állat elmék, avagy tanulni öröm
26, Gólyakaland, avagy Négyeske megmenekül ( olvasd el! )
27, Két történet, egy tanulság
28, Egy fantasztikus ember
29, Jerbil
30, Keserű vacsora